5.1.17

2017

Wauw, een heel nieuw jaar! Nou ja, heel.. nog 359 dagen. Heerlijk om plannen en voornemens te maken. Het liefst doe ik dat niet alleen aan het begin van het jaar, maar aan het begin van iedere week. En ik ken mezelf goed genoeg om niet al te veel waarde te hechten aan mijn eigen goede voornemens. Toch zijn er een aantal zaken die ik wil oppakken in 2017.
Ten eerste is er dit blog, dat op de achtergrond al meer dan een jaar sluimert, omdat ik er naast mijn intensieve studie niet aan toe gekomen ben en dat ik vast van plan ben weer op te pakken. Verder wil ik structureel meer met mijn handen doen, simpelweg omdat ik er blij van word! Tot slot is een beetje orde in de chaos van mijn huis, mijn hoofd, mijn werk altijd welkom! Iets dat niet in één keer klaar is, maar met kleine stapjes wordt aangepakt.
Bij dat opruimen kan ik wel wat hulp gebruiken!
Sinds de verbouwing van 2013/2014 heb ik een heerlijke knutsel/opberg/strijk-zolderkamer tot mijn beschikking. En -HELP!- die slibt langzaam dicht met alle materialen die ik in de loop der jaren heb verzameld en aangeschaft. Mijn grootste probleem is dat ik eigenlijk alles leuk vind. Om je even een kleine indruk te geven... Ik houd van koken, tuinieren, tekenen, schilderen, mixed media, haken, sieraden maken, naaien, kaarten maken, textiel bedrukken, textiel schilderen, collage, hand lettering, interieur... euh.. need I say more?
Ik heb dan ook veel dingen liggen die af of half-af zijn, maar voor mij (nog) geen duidelijke bestemming hebben. Daarom het ferme besluit om vanaf 2017, naast de gebruikelijke opdrachtjes voor familie en kennissen, ook producten uit eigen voorraad te verkopen. Het blijft hobby, dus het aanbod zal wisselend zijn, en levertijden variëren. Aan de andere kant: het blijft hobby, dus de prijzen zijn laag, vrijwel alleen de materiaal- en gereedschapskosten reken ik door en de tijd die ik erin steek is aan mezelf. Ik hoop gewoon dat ik ook anderen blij kan maken met mijn maaksels!
Om zo bereikbaar mogelijk te zijn, gaat de verkoop via een facebook-site. Hierop vind je mijn voorraadje, met omschrijving en prijzen. Regelmatig hoop ik hierop nieuwe dingen te zetten, maar dat hangt er natuurlijk vanaf hoe snel mijn voorraad slinkt (anders ruimt het nog steeds niet echt op, op die zolder van me...). Natuurlijk helpt het als jullie anderen wijzen op het bestaan van mijn mini-winkeltje, en volgt er daarom in februari een leuke deel & win - actie. Voorlopig bestaat het assortiment vooral uit sieraden. Daarnaast maak ik naar aanleiding van geboortekaartjes nog steeds T-shirtjes en rompertjes in opdracht. Voorbeelden hiervan zie je zo nu en dan voorbij komen. Hoe dan ook: 2017 wordt een creatief jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het fijn om wat van je te horen.