4.9.17

weer naar school!

De vakantie zit er echt weer op, helaas pindakaas! En het is weer een hele klus om 's morgens te bedenken wat er ook alweer allemaal mee naar school moet. Lunchtrommel, waterfles, fruit, theedoek, pasgewassen luizenzak... ik heb nog geen klachten gehad, dus ik denk dat het vandaag gelukt is.De kids vinden het ook wel eens lastig om te bedenken wat er allemaal mee terug naar huis moet!
Op de school waar ik werk waren de gangen in de zomervakantie bepaald niet leeg. Broodbakjes, trainingsjacks, ijsmutsen en pantoffels... Als je dat allemaal ziet schiet er wel eens door je heen: 'wat hebben we het toch goed, dat dat allemaal niet gemist wordt...'
Wat nog wel eens wil helpen is een naam op je spullen zetten. Daarmee is de eigenaar vaak snel gevonden. Daarom maakte ik voor mijn kanjers een cadeautje aan het begin van het schooljaar. Een stoere gymtas met hun naam erop in een lekker opvallend kleurtje. Nu maar hopen dat ik de zweterige kleren wat vaker mee naar huis krijg om ze te wassen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het fijn om wat van je te horen.