15.5.13

Stoer vervoer

Zo, da's even geleden! Geen excuus, gewoon druk, druk, druk! Onder andere met een flinke naai-opdracht die je hier vast weer tegenkomt, maar ook met kinderfeestjes, verjaardag, moederdag. Hindert niet, ik pak het gewoon weer op. Nog even showen met mijn project van de voorjaarsvakantie, toen ik het ook al zo druk had..
Het begon eigenlijk nog veel langer geleden, met een knuffelletter voor Jente, die ik in opdracht van Sinterklaas maakte. De mama van Jente was er zo blij mee, dat ze via Sinterklaas en Zwarte Piet contact met mij zocht en mij betrok bij de inrichting van een hele nieuwe kamer voor Jente!
Een leuk project, en na de verhuizing werd het weer even rustig. Maar.. Jente is een grote meid geworden en werd bovendien een grote zus! Dus mocht ik weer aan de slag, dit keer met een stoere babykamer! Want er woonde een broertje in de buik van Jente's mama.
In het diepste geheim werd er gewerkt, want als één van de eersten mocht ik weten welke naam er op de vlaggen en het 'naamschilderij' moest staan. Is dat geen eer?
Gelukkig was alles ruim op tijd klaar en kon de kamer worden ingericht voor de bewoner werd geboren. Een lief mannetje met de naam 'Mads'!PS: Ook zo'n mooie vlaggenlijn? Kijk in mijn shop!

3 opmerkingen:

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het fijn om wat van je te horen.