27.3.14

Ledikantdeken






Dit haakproject ging deze zomer van start en resulteerde in een katoenen deken van ca. 100 x 100 cm. Ik vind 'm prachtig, maar een ledikantje hebben we niet meer. Voor de liefhebbers ligt deze deken in mijn shop..

25.3.14

te veel..

Ik las laatst een sterke quote op pinterest. Iets in de trant: inspiratie leidt zelden tot actie, maar actie geeft vaak inspiratie. Zo waar voor mij, want ik heb een hoofd vol ideeën, maar er komt me relatief weinig door handen. Gelukkig is er nu en dan weer een opdracht, om me toch bezig te houden. En verrassend genoeg is het elke keer weer nét iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. En soms kom ik toch ook gaandeweg op nieuwe projecten en technieken uit. Zo pakte ik het maken van sieraden weer op, omdat mijn zusje graag een persoonlijk armbandje wilde. De eerste poging sneuvelde al vlot.
 De tweede poging leverde dit resultaat op. En tja, omdat ik toch bezig was, maakte ik nog een aantal oorbellen.
Rose roosjes op echt zilveren stekertjes..
"Bungeltjes" met een rode swarovski-steen. Voor mezelf!

Nog een paar hangertjes in bling-bling zachtrose..
En een paar hangertjes in goud-geel bling-bling.
De goud-gele, zachtrose en de rose roosjes zoeken nog een thuis. Dus heb je ruimte in je oren, dan kun je deze snoesjes in mijn winkeltje vinden.


5.3.14

9!

Negen jaar geleden (nou vooruit, gister, negen jaar geleden..) werden we voor het eerst ouders van een zoon! Hoe anders was het weer! Er lag een halve meter sneeuw, en de thermometer in de auto wees -19 aan, toen we 's ochtends vroeg op weg gingen naar het ziekenhuis.
Misschien dat we daarom op deze traktatie uitkwamen?

Het idee is van Pinterest en op mijn eigen school opgedaan.